Earn up to
$50000
for inviting friends
to get StartUp Bonus
from InstaForex
No investments required!
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit
  • Amazed
  • Amused
  • Angelic
  • Angry
  • Asleep
  • Bashul
  • Bitchy
  • Blah
  • Bored
  • Breezy
  • Brooding
  • Busy
  • Buzzed
  • Chatty
  • Cheeky
  • Cheerful
  • Cold
  • Confused
  • Cool
  • Crappy
  • Cynical
  • Daring
  • Dead
  • Devilish
  • Doh
  • Doubtful
  • Drunk
  • Fine
  • Flirty
  • Goofy
  • Grumpy
  • Happy
  • Hot
  • Hungover
  • Innocent
  • Inspired
  • In_Love
  • Lonely
  • Lurking
  • Mellow
  • Paranoid
  • Pensive
  • Psychedelic
  • Relaxed
  • Sad
  • Scared
  • Shocked
  • Sick
  • Sleepy
  • Sneaky
  • Stresses
  • Tired
  • Twisted
  • Worried
  • Yeehaw
  • Reply to thread
    Page 17 of 17 ... 12 15 16 17
    Results 161 to 170 of 170

    Thread: How much browsing speed is required for forex trade?

    1. #161
      MT5 Addict
      I am:
      Happy
       
      Edifitri will become famous soon enough Edifitri's Avatar
      Posts
      634
      Accumulated bonus
      40 USD (What is this?)
      Thanks
      2
      Thanked 55 Times in 43 Posts

      Default

      to be able to trade with good results, then we should also use a good internet connection signal, every market movement must always be updated so as not to give a wrong picture. especially when we are going to open a position and to enter the forex market is very difficult, of course, it will also reduce the value of our analysis.


    2. The Following User Says Thank You to Edifitri For This Useful Post:

      zohaib2 (08-06-2019)

    3. #162
      FX Super Hero
      I am:
      ----
       
      Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats has much to be proud of Mats's Avatar
      Posts
      1,259
      Accumulated bonus
      302 USD (What is this?)
      Thanks
      101
      Thanked 1,218 Times in 625 Posts

      Default

      You need a stable connection for trading. Now a days every country offers a good internet, you can easily trade on your browser or using meta traders. But choosing server near to your country is good choice to optimize your trading connection. As having good internet is important for robot trading.
      Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.


    4. #163
      Banned
      I am:
      ----
       
      MMKHAN is on a distinguished road MMKHAN's Avatar
      Posts
      41
      Accumulated bonus
      3 USD (What is this?)
      Thanks
      1
      Thanked 11 Times in 9 Posts

      Default

      512 mbps vs 512 kbps is three zeros apart. So I guess if its going to work for 512kbps I'm sure its your 512 mbps will be 1,000 times faster than that 512 kbps.
      Right now those who has problem with connection problem sometimes its has nothing to do with the speed of your internet connection but the problem rely on the server of the platform that you are using.


    5. The following 2 users say Thank You to MMKHAN for this useful post.

      Financial (04-18-2019), zohaib2 (08-06-2019)

    6. #164
      Where am I?
      I am:
      ----
       
      Mozindagi is an unknown quantity at this point Mozindagi's Avatar
      Posts
      5
      Accumulated bonus
      1 USD (What is this?)
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Default

      High speed recommended for trading no browsing 500kbs are right for it when you place order it is right time that order should faster more then fast


    7. #165
      My pips hand is weak
      I am:
      Cool
       
      Tunaj3108 will become famous soon enough Tunaj3108's Avatar
      Posts
      139
      Accumulated bonus
      51 USD (What is this?)
      Thanks
      17
      Thanked 75 Times in 55 Posts

      Default

      Rather than purchasing vps, I have a dedicated laptop running 24 hours, and a dedicated modem connection. I don't see the trading platform consuming that much data. I have purchase a monthly pack of 1mbps or 1000kbps speed, and download limit of 2gb. It is working fine. I can't rely on wifi, cause broadband connection in my place have disconnect issue, so I am using modem with gsm sim in it.


    8. The Following User Says Thank You to Tunaj3108 For This Useful Post:

      zohaib2 (08-06-2019)

    9. #166
      MT5 Maniac
      I am:
      Angry
       
      Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial has a reputation beyond repute Financial's Avatar
      Posts
      2,933
      Accumulated bonus
      1773 USD (What is this?)
      Thanks
      8,131
      Thanked 8,700 Times in 2,409 Posts

      Default

      Even 10k will do the trick if you do not usei the connection for other things likei browsing. You just need a reliable connection with a good backbone. That's important, not bandwidth limit!i
      If you have a 1k ip frame it travels the same speed no matter what bandwidth you have as long as it is big enough to leti it through without splitting it in smaller packets.


    10. #167
      Will work for pips
      I am:
      ----
       
      Muhammadashfaq is on a distinguished road Muhammadashfaq's Avatar
      Posts
      82
      Accumulated bonus
      5 USD (What is this?)
      Thanks
      26
      Thanked 17 Times in 9 Posts

      Default

      I think its required speed is must be at least 4G supportd and the device at 2.5 processor for good speed how ever I'm new here and I'm waiting for my all friends response thanks so much


    11. The Following User Says Thank You to Muhammadashfaq For This Useful Post:

      zohaib2 (08-06-2019)

    12. #168
      MT5 Rookie
      I am:
      Fine
       
      ikniazi021 is an unknown quantity at this point ikniazi021's Avatar
      Posts
      41
      Accumulated bonus
      4 USD (What is this?)
      Thanks
      20
      Thanked 9 Times in 7 Posts

      Default

      good question the net speed are most required thing to run forex if you using forex in mobile you should have 4g packges if you usning local area network its leat minimum speed is 1mbps for run smootlhy tue forex softare and its platform
      Try you best network to use forex trading


    13. The Following User Says Thank You to ikniazi021 For This Useful Post:

      zohaib2 (08-06-2019)

    14. #169
      Forex in the blood
      I am:
      ----
       
      zohaib2 will become famous soon enough zohaib2 will become famous soon enough zohaib2's Avatar
      Posts
      376
      Accumulated bonus
      34 USD (What is this?)
      Thanks
      1,282
      Thanked 135 Times in 91 Posts

      Default

      my dear friends My recommendation for day trading internet speed is a minimum of 2mb download and 1 mb upload speed for day trading. While the minimum required is just enough the internet always fluctuates with the number of people that use it. The internet situation in South America and Africa is nothing like more developed countries such as the United States and Europe. Out of the nearly 10 years that I have been day trading, I have used the last two years of day trading around the world to really test internet speeds.


    15. #170
      MT5 Addict
      I am:
      Bashul
       
      Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire has much to be proud of Lazy Millonaire's Avatar
      Posts
      651
      Accumulated bonus
      100 USD (What is this?)
      Thanks
      1,397
      Thanked 1,455 Times in 529 Posts

      Default

      Dear, Look at current i have 10 mb/s ok so it is good for me but you can evn do this with the 1 mb/s as well ok , so no problems you might only need the minimum speed ok so go for the 1 mb/s ok it is better ok....


    Reply to thread
    Page 17 of 17 ... 12 15 16 17

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts